Tel: 046 411 1048

Nadat het begrip, Outdoor Catering, in de tweede helft van de vorige eeuw was overgewaaid vanuit Amerika, bleek Nederland een voedingsbodem bij uitstek voor deze nieuwe bedrijfstak. Vanuit allerlei disciplines werden bedrijven opgestart voor het verzorgen van feesten en ontvangsten voor bedrijven en bij particulieren, in ons land al snel onder de noemer Party Service.

Dave Culinair Party Service is in 1999 begonnen vanuit het ambachtelijk slagersvak, en de opleiding, ervaring en liefde voor het metier werden in de loop der jaren bevestigd door een veelheid aan gewonnen prijzen en eervolle vermeldingen. En dat proeft u letterlijk in het culinaire deel van onze service. Maar u hoeft zich niet te beperken tot hetgeen wij in onze keukens voor u klaarmaken. Ook de verdere organisatie rondom uw ontvangst willen en kunnen wij samen met onze partners in business perfect voor u verzorgen.

Meubilair, bedienend personeel, decoratie, aankleding en entertainment. Als u dat goed uitkomt kunt u het allemaal aan ons overlaten. In de webwinkel krijgt u een indruk van de mogelijkheden. Het mooiste resultaat bereiken wij echter nadat wij met u hebben overlegd hoe uw specifieke wensen en ideeën het beste kunnen worden verwezenlijkt en wat daarvan de consequenties zijn. Open en eerlijk en vanuit alle creativiteit en ervaring die wij zo langzamerhand in huis hebben. En zonder vervelende verrassingen achteraf.

Bent u echter al geholpen met alleen het laten verzorgen van een aantal schalen, een (thema)buffet of speciale maaltijden, dan zullen wij ook dat met evenveel liefde en vakmanschap voor u bereiden. En ook in die gevallen is vooraf bekend wie de afwas doet.

Kiest u voor Dave Culinair, dan weet u wat u in huis krijgt!

Klik hier voor de Partyservice Webwinkel

partyserviceweb

 

Aanvullende informatie en voorwaarden


Leveringscondities Partyservice

Bestellen
Wij geven de voorkeur aan bestellingen te plaatsen via de webwinkel, dit kan tot uiterlijk drie dagen voor leveringsdatum, natuurlijk kan er ook telefonisch of per mail (info@daveculinair.nl) besteld worden.

Afleveren
Op elke locatie / adres, echter exclusief bezorgkosten (zie onderstaand kopje). Tijdstip in onderling overleg of gemaakte afspraken.

Betalen
Onze voorkeur gaat uit naar contante betalingen bij aflevering. Bij overschrijvingen per bank hanteren wij een betalingstermijn van 8 dagen minus aanbetaling, de aanbetalingsfactuur ontvangt u van ons indien de opdracht akkoord wordt gegeven. Als deze geheel voldaan is staat de opdracht gereserveerd! (zie onze algemene voorwaarden).

Afhalen
Natuurlijk te allen tijde mogelijk op het adres Raadhuisstraat 26 in Grevenbicht, dit kan in onderling overleg.

Opmerkingen / aanpassingen
Deze kunt u kenbaar maken op het bestelformulier van de webwinkel onder opmerkingen. Wij houden uiteraard met al uw wensen rekening o.a. vegetarisch, dieet en/of allergieën. Ook voor maatwerk opdrachten kunt u bij ons terecht denk hierbij aan: ontbijtservice of picknick arrangement.

Prijzen
Op de webwinkel en onderstaand zijn inclusief BTW., echter exclusief huur servies, personeelskosten, materialen en bezorgkosten.

Huur bord, mes en vork, € 1,00 pp.
Huur bord, mes, vork, kop en schotel en koffielepeltje, € 1,50 pp.
Huur bord, mes, vork, kop en schotel, koffielepeltje, gebaksbordje en vorkje, € 1,75 pp.
Huur soepkom en soeplepel, € 0,45 pp.
Huur barbecue en gasverbuik, € 30,00 per bbq. en gasfles.

Personeelskosten, € 35,00 per persoon per gewerkt uur.
Prijzen zijn op basis van schoon retour, in geval van vuil retour hanteren wij € 0,10 afwas kosten per geleverd artikel, exclusief barbecue, indien deze vuil retour komt, kost dit € 15,00 aan schoonmaak kosten.

Bezorgkosten
Ritten tussen 0 en 7,5 km. VV., zijn vrij van transportkosten.
Ritten tussen 7,5 km. En 15 km. VV., kosten € 12,50.
Alle ritten boven 15 km. VV., zijn de eerste 15 km. VV., voor € 12,50 alle meer te rijden km. Kosten € 0,75 per gereden km.
Voor de zakelijke markt hanteren wij afspraken op maat gemaakt met de klant.

Dit zijn onze aanvullende leveringscondities mbt. Party-service, uitzonderingen en / of wijzingen zijn altijd bespreekbaar!

Algemene betaling- en leveringsvoorwaarden

Op verzoek kunnen wij u onze algemene betaling- en leveringsvoorwaarden toesturen. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK te Zuid-Limburg, onder nr. 14063036 (volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst).

Back to Top