Tel: 046 411 1048

Portret personeel Acaleph

Acaleph training & opleiding B.V.

U bent op zoek naar een gedegen partner voor uw BHV, AED of EHBO cursus? Wilt u uw VCA cursus volgen bij de Beste VCA Opleider van Nederland? Dan bent u bij Acaleph aan het juiste adres. Acaleph Opleiding,Training & Adviezen b.v. is gespecialiseerd in het verzorgen van veiligheidsopleidingen en veiligheidgerelateerde begeleiding en adviestrajecten. Door het hele land, en daarbuiten, verzorgen wij o.a. ssvv opleidingen, safety awareness trainingen en luchtvaarttrainingen op maat. Acaleph beschikt over een uitstekend geoutilleerd trainingscentrum in Geleen. Onze trainingslocatie is goedgekeurd volgens de richtlijnen van de Gids Opleidingen Risicovol Werk (GORW). Daarnaast hebben wij meerdere leslokalen tot onze beschikking. In onze sfeervolle kantine kunnen de deelnemers gebruik maken van diverse lunchmogelijkheden. De lunch wordt al jarenlang verzorgt door DaveCulinair. Zijn persoonlijkheid en gedreven aanpak en natuurlijk de goedverzorgde lunches zorgen keer op keer voor een prettige samenwerking en tevreden cursisten.


Keijbeckbv

Verkeersschool keijbeck B.V.

Verkeersschool Keijbeck verzorgt rij-opleidingen voor alle categorieën rijbewijzen. Van bromfiets tot en met vrachtauto met aanhangwagen. Daarnaast verzorgen wij tevens alle theoretische opleidingen, waaronder Vakbekwaamheid (chauffeursdiploma) en ADR (gevaarlijke stoffen).

Daarnaast worden ook Taxi-opleidingen verzorgd en opleidingen voor de Verplichte Nascholing(code 95) van vrachtwagen- en buschauffeurs. Hieronder vallen onder andere de opleidingen voor Hef-‚ en Reachtruck, Het Nieuwe rijden, Schadepreventie, BHV, BBS, Lading Zekeren, LZV, Sociale Vaardigheden en nog veel meer cursussen. Het cursusaanbod groeit wekelijks.

Voor de lunch maken wij gebruik van de diensten van Dave Culinair.


 

Smit & Partouns B.V.

In de loop der jaren heeft Smit & Partouns BV zich bewezen als een degelijk en betrouwbaar opleider voor verschillende opleidingen zoals: Eerste Hulp (vroegere EHBO), kinder EHBO, sportblessures, BHVVCA basisVCAVOLAED, Cyanide, Preventie medewerker en Levensreddend Handelen.

Daarnaast verzorgen wij ook instructies zoals: adembescherming, gaspakdrager, flensmonteur, hoogwerker, heftruck en kleine blusmiddelen. Al deze opleidingen en instructies worden verzorgd door ervaren en gedreven instructeurs. Zij staan garant voor een goede instructie/opleiding waarin vooral de praktijk niet uit het oog wordt verloren. Wij streven er naar, om cursisten goed opgeleid en geïnstrueerd naar huis te laten gaan. Hun veiligheid en die van anderen staat immers altijd voorop. Daarvan zijn we ons wel degelijk bewust!

Daar een goed gevulde maag voor onze cursisten niet minder belangrijk is dan een leuke en leerzame les, worden onze lunches verzorgd door catering bedrijf Dave Culinair.

Dave en zijn team verzorgen al een aantal jaren onze lunches en doen dit vol passie en enthousiasme. Een echte aanrader!


DHL Supply Chain

Om de waarde van uw supply chain optimaal te benutten, hebt u een betrouwbare logistieke partner nodig wiens uitstekende ondersteuning beschikbaar is wanneer u het nodig hebt; of dat nu lokaal of aan de andere kant van de wereld is. Een partner met een grondige kennis van uw markt en de bijbehorende dynamiek, die werkt volgens de hoogste standaarden en die u het voordeel biedt van ongeëvenaarde milieu- en veiligheidsnormen, samen met de meest geavanceerde technologie.

Dave Culinair is sinds november 2018 de cateraar voor lunches vergaderingen en events op de locatie Holtum Noord!


lay-out-01-front

De Comfort Installateurs

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter of installateur? De Comfort Installateurs zorgen voor de installatie, reparatie en onderhoud van uw centrale verwarming. Daarnaast is onze loodgieter sterk in het aanleggen van leidingen, het verhelpen van lekkages en het ontstoppen van afvoer en riool. Ook voor elektra, klimaat en biomassa bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters en installateurs zijn werkzaam voor zowel de particuliere als zakelijke markt in Sittard, Maastricht, Heerlen, Geleen en Roermond.

Wij werken al jaren samen als culinaire partner voor De Comfort Installateurs, recent hebben Peter Drenth en zijn team ervoor gezorgd dat ons bedrijfspand op 30-9-2016 NEN 3140 goedgekeurd is.


Withintemptationlogo

Within Temptation ft. Tarja Turunen

In opdracht van Welzen Dynamic Media Studio te Sittard, hebben wij recent de algehele catering mogen verzorgen tijdens de opnames van de videoclip Paradise van Within Temptation ft. Tarja Turunen. Dit is voor een jong en Dynamisch bedrijf, zoals Dave Culinair, een unieke mogelijkheid zich als cateraar verder in deze markt te profileren.

Artist Catering Tarja Turunen

Artist Catering Within Temptation

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top